Cât de mult ar trebui să cheltuiți pe relații cupluri?

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca Consultați acest site sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele si. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos cincizeci la suta posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, o siguranta este foarte crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care necesita o uriasa suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.