14 desene animate despre sex care îți vor lumina ziua

Cele mai populare filme erotice din toate timpurile

Toate aceste filme constau din puncte de referinta momente in cinema - momente folosit pentru a solicita, titilati, si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare ultimul semnificatie a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe film, teste externe limitari ale obscuritate - mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea intelegem cand il vedem. Multe povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc doua caractere niciodata implicit a fi impreuna; o tiv sau un post de imbracaminte cateva mai sus, sau mult mai scurt, decat reperat in un vizitator viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie sugerand inimaginabil, de asemenea neplanificat semnificatie. Si, de asemenea evident, uneori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau imita afectiune sub pitoresc, somptuos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte si interese. Deoarece filme nu doar inregistrare sexual precum si romantic vise, le le dezvaluie. Cate spectatori vizionat, spune, un adolescent comedie unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, exceptional subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista de verificare aduna cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si actor sau starlet in o functie care indeplinit sau schimbat piata Vizitați acest site tinta ipoteze, sau pur si simplu prins minute de frumusete, interes sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, remuscari, melancolie, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista de verificare doar din cauza principal tema - in special, ca individ dorinta continua sa fie supus, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel la fel emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai bine-cunoscuti actori in lume a arata un opus scenariu - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar pleca direct in sexual licentiune. Controversa cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, definitiv culoare cum se vede performantele si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, zeci de omonim imitatori si, de asemenea imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) dezvoltat a in intreaga lume traditie din erotica anilor 1970 unde bani tinere calatorit lume, copulat uimitor, confidential parteneri si au pacalit tabuurile din presupus "bun" societate. Dar, chiar daca confesionalul roman unde se bazeaza acest flagship franchise nu fusese compus de genuine Emmanuelle Arsan dar ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj companie si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si, de asemenea viata lunga, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si abundenta. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

image

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan criterii, totusi sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne portretizat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si, de asemenea ghidat acest fenomenal film despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) oferita in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care creste in o mai profunda si, de asemenea mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila despre anterior precum si, existent, sex si dragoste, claritate, si complicatie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat si crearea momente pivot pentru viata lor psihologica.